marți, 2 august 2016

Servicii vopsitorie electrostatica

Vopselele si lacurile se pastreaza in bidoane ermetic inchise si dispuse in incaperi separate, iar in atelier vor fi aduse numai cele care se folosesc intr-un schimb de lucru. La folosirea vopselei cu pigment de aluminiu, suprafata pieselor si obiectelor metalice se va curata complet de rugina. Pigmentii de aluminiu (si in general cei piroforici) se pastreaza in cutii metalice etanse si dupa caz umectate in petrol. Vopselele, lacruile si materialele pentru lacuire vor fi ferite de actiunea razelor solare. Materialele pentru lacuire se pastreaza numai in vase inchise. Degresarea suprafetelor metalice cu ajutorul solventilor organici se efectueaza numai in spatii bine ventilate.

Am nevoie de servicii vopsire electrostatica

Pentru protejarea impotriva scanteilor periculoase, care se produc in special la caderi de tensiune, se prevede o instalatie de protectie care reduce progresiv tensiunea instalatiei de pulverizare si o scoate din functiune. La trecerea obiectului de vopsit printre pistoalele de pulverizare, acesta nu trebuie rotit (invartit). In cazul folosirii pentru uscare a razelor infrarosii, concentratia vaporilor de solventi in aer trebuie mentinuta cu 50% mai mica decat limita inferioara de explozie. Cuptoarele de uscare incalzite cu gaze trebuie prevazute cu instalatii automate de supraveghere a aprinderii si a controlului arderii. Partile metalice ale cuptoarelor cu aer in circulatie si care folosesc benzi rulante se leaga la priza de pamant.In unele instalatii automate de pulverizare electrostatica se aplica aceleasi principia de baza ca cele subliniate anterior. Cu toate acestea, pulverizatoarele sunt pozitionate ca sa se miste intr-un mod predeterminat si sunt oprite si pornite automat in functie de nevoie. Este recomandat sa se incorporeze mai multe pulverizatoare pentru a putea functiona un transfer redus care imbunatateste eficacitatea transferului si ofera mai multa flexibilitate in ajustarea pulverizatorului si in varietatea de piese de lucru ce pot fi acoperite. Cabina de vopsitorie in camp electrostatic Prahova este dotata atat cu pistoale automate, cat si cu pistoale manuale, si are un ciclon de aer, care asigura cea mai buna ventilatie in cabina, astfel ca nu exista alte particule care sa se amestece in fluxul de vopsea.

Totul despre o vopsitorie in camp electrostatic

Chiar daca acest lucru inseamna realizarea unor schimbari drastice ale unei modalitati de lucru care ne-a devenit familiara si la indemana, nu ezitam sa ne adaptam la noua tehnologie. Dar recompensele merita tot efortul, principala fiind aceea ca suntem in stare sa va oferim, mereu, cele mai bune produse si cele mai bune servicii.Spre deosebire de vopselele traditionale, lichide, stratul aplicat prin vopsire electrostatica nu prezinta iregularitatile, diferentele de nivel, formele de picaturi si de bule de aer care apar, deseori, pe straturile de vopsea obisnuita. Vopsirea pieselor cu vopsea pulbere in camp electrostatic asigura o calitate superioara a produsului finit, atat din punct de vedere al rezistentei mecanice, la coroziune, cat si a aspectului comercial.

Informatii despre vopsitorie in camp electrostatic Ploiesti

La vopsitoriile mari, automatizate se ajunge ca dintr-un singur kilogram de pulbere sa se acopere 11-12 m patrati ( sistemul de recuperare este foarte bine pus la punct, adica cabina este una performata, se folosesc filtre separate pentru fiecare culoare, utilajele de vopsite sunt foarte bine curatate inainte de schimbarea culorii, atmosfera din cabina si in general din vopsitorie electrostatic este foarte bina controlata, adica nivelul de praf atmosferic este foarte scazut - chiar inexistent ). Un al doilea element foarte important in definirea pulberii cazute refolosibile este granulometria, adica la aplicarea initiala se prind de piesa particulele mari, iar cele mici cad, deoarece nu mentin mult timp sarcina electrica in acest fel, vopseaua recuperata este alcatuita in general din particule cu o granulatie mica, adica vopsirea cu aceste pulberi va fi una destul de dificila; din acest motiv va recomandam sa amestecati pulberea recuperata cu cea noua, in asa fel incat sa nu intampinati probleme la aplicare. Este recomandat sa fie tinuta in ambalajul original, adica saci de polietilana in cutii de carton ondulat. Nu va recomand sa o tineti in alte recipiente. Temperatura depozitului dvs. trebuie sa fie intre 10-30 grade C, sa nu bata soarele si cutiile sa nu fie in contact cu solul sau cu peretii se recomanda o depozitare pe paleti de lemn.

Servicii de calitate vopsit electrostatic

Vopseaua electrostatica este regasita in toate tipurile de finisaje de la mate, semi mate si pana la foarte lucios, cat si de la texturi oglindite si pana la cele texturate sau grunjoase. Vopsirea pieselor cu pulbere in camp electrostatic asigura o calitate superioara a produsului finit, atat din punct de vedere al rezistentei mecanice, al rezistentei la coroziune, la ultraviolete, cat si din punct de vedere al aspectului comercial. Spre deosebire de vopseaua lichida, nu se folosesc solventi, astfel incat doar cantitati neglijabile de compusi organici volatili sunt eliberati in aer, dovedindu-se astfel o metoda ecologica.
Alimentarea cu pulbere ar trebui sa fie proiectata astfel incat presiunea descarcarii si viteza de alimentare a pistolului electrostatic sa fie mentinute chiar si la o anumita distanta de pistol. Majoritatea containerelor sunt similare ca design la baza au forma de con. Orificiul de iesire pentru pulbere variaza in diametru in functie de metoda folosita de tranzit a pulberii. In sistemul de alimentare cu surub melcat, pulberea este alimentata in mod rasucit din container printr-un curent de aer prin care este preluata si transportata la pistol. De asemenea, o valva aditionala pentru controlul aerului serveste la crearea de vibratii pentru cuva de pulbere pentru a elimina orice tendinta a pulberii de a se aduna in centru devenind insuficienta, sau de a nu ajunge in difuzorul de aer.
Acest tip de vopsire este un proces folosit pentru a acoperi suprafetele de aluminiu cu vopsea de tip poliester. Protectia aluminiului impotriva coroziunii este asigurata de o pregatire prealabila a suprafetei, de compozitia pudrei de poliester si de conditiile de aplicare a vopselei.Pretul exact se va negocia in functie de multi factori: marimea comenzii, forma piesei(tabla, vopsita pe o singura fata sau pe amandoua, teava, sarma), calitatea solicitata pentru vopsea(de interior sau de exterior) etc. Binenteles nu trebuie neglijat nici aspectul ecologic si impactul asupra mediului, iar in acest domeniu instalatia corespunde intrutotul normelor ecologice in vigoare din Uniunea Europeana.
Tag: detalii vopsit electrostatic vopsitorie electrostatic

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu