duminică, 5 octombrie 2014

Inchirieri auto Bucuresti – Procedurile de inchiriere

Daca doriti sa apelati o companie de inchirieri auto Bucuresti, si nu stiti ce etape trebuie sa urmatii, atunci a-ti ajuns in locul potrivit, deoarece in cele ce urmeaza o sa detaliem pasi pe care trebuie sa ii urmati, pentru a inchiria o masina. A inchiria o masina nu este deloc greu, si la fel ca si in cazul altor produse pe care le cautam si le cumparam zi de zi, ne putem baza pe Internet, pentru a gasi diferite servicii si informatii.
In general la toate companiile de inchirieri auto Bucuresti si nu numai, sunt aceeleasi proceduri de inchiriere. Trebuie insa sa fiti foarte atenti insa pentru a beneficia de cele mai bune servicii si preturi.
Primul lucru pe care trebuie sa il faceti, este sa intrati pe site-ul companiei de inchirieri auto de la care doriti sa inchiriati, si sa va uitati cu mare atentie la masinile de care dispun. Dupa ce v-ati asigurat ca masinile sunt in regula, cititi cu mare atentie termenii si conditiile de inchiriere, sa nu va treziti cu tarife ascunse, care va pot face sa scoateti bani in plus din buzunar. Daca doriti sa beneficiati de reduceri mari, inchiriati din timp, sau pe perioade lungi de timp, deoaarece companiile scad foarte mult preturile in aceste situatii.

Urmatorul pas pe trebuie sa-l  faceti este rezervarea masini, care se face prin simpla apasare a butonului Rezerva acum. In scurt timp un agent al companie de inchirieri auto Bucuresti,  o sa va contacteze pentru a confirma rezervarea, si pentru a stabili datele si conditiile inchirieri. Nu ramane decat sa va prezentati la data stabilita pentru preluarea masini, unde trebuie sa fiti punctuali, deoarece puteti fi penalizati in unele cazuri. In cazul in care apare ceva neprevazut contactati din timp agentul responsabil cu inchirierea masini si anuntati-l. Cand primiti masina, asigurati-va ca primiti toate documentele, si masina este intr-o stare buna. Daca constata-ti ca masina are zgarieturi sau alte probleme, comunicati agentului. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu